U subotu, 13. aprila, prostor Kireithane na Gožulju, MIZ Ljubuški bit će domaćin Bajramskog turnira u šahu. Svi zainteresirani za sudjelovanje pozvani su da dođu u prostor Kireithane do 13 sati kako bi se upisali ili prijavili za sudjelovanje na turniru.

Turnir će započeti u 13:30 sati. Ovaj turnir pruža priliku ljubiteljima šaha da pokažu svoje vještine i strast prema ovoj igri u ugodnoj atmosferi zajedništva. Sudionici će imati priliku upoznati nove ljude, razmijeniti iskustva i uživati u natjecateljskom duhu.

MIZ Ljubuški je osigurao ugodan prostor i atmosferu te se nadaju odazivu ljubitelja šaha. Očekuje se da će turnir okupiti širok spektar igrača svih razina vještine, od početnika do iskusnih igrača. Bajramski turnir u šahu na Gožulju prilika je za druženje, natjecanje i zabavu te poziva sve zainteresirane da se pridruže u subotu i uživaju u danu posvećenom ovoj uzbudljivoj igri uma.

Za dodatne informacije o turniru, možete se obratiti glavnom Imamu Šemsi ef. Germiću putem telefonskog poziva ili putem poruka stranici MIZ Ljubuški.